Újburgonyaleves
Karola • 2023. október 18.
Hozzávalók: 2 ek. olaj, 1 dl tejföl, 1 marék köles, 1 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 40 dkg újburgonya, 2 sárgarépa, 1 fehérrépa, 1 zeller, babérlevél, lestyán, köménymag, pirospaprika, só
Kevés olajon megpirítjuk a kölest, majd a karikákra vágott sárgarépát, fehérrépát, kis darabokra vágott zellert, vastagabb karikákra vágott hagymát, zúzott fokhagymát. Kevés ideig együtt pirítjuk, majd félrehúzva, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük forró vízzel. Fűszerezzük, és amikor a zöldség már majdnem puha, hozzáadjuk a kockára vágott újburgonyát, és készre főzzük. Tálaláskor tejfölt csurgatunk a tetejére.
Álmai növényei, egy kattintásra – frissen, közvetlenül a kertészetünkből, barátságos kiszolgálás és kedvező árak 2006 óta!
Webáruház kategóriák
VirágokSzárazságtűrő virágokSzárazságtűrő gyümölcstermőkSzárazságtűrő egyéb növényekMediterrán növényekVirághagymákGyümölcstermőkVetőmagokDughagymákCserjékPáfrányok DíszfüvekIndiai selyemmirtuszokÁrnyliliomokTűzgyöngyvirágokIllatos nyáriorgonákFenyők, örökzöldekMagas törzsre oltott díszfákFűszernövényekDíszfákKúszónövényekÁrnyéktűrő növényekTalajtakaró növényekÉvelők fajtalistaElfogyott