Kolibri kertészet
 • 0

  Indiai selyemmirtuszok

  12 termék

  Név | Ár

  Indiai selyemmirtusz (Comanche)

  (Lagerstroemia india Comanche)

  14 500 Ft

  Indiai selyemmirtusz (Dynamite)

  (Lagerstroemia indica Dynamite) A selyemmirtuszok Ázslából származó alacsony fák vagy nagy cserjék. Virágzási időszaka a nyár és a kora ősz, de a virág nélküli időszakban is dekoratív dísze kertünknek élénkzöld leveleivel és sima sárga kérgével. Melegkedvelő, szárazságtűrő növény, ezért napos kertrészekbe ültessük. Hazánk teleit jól viseli,de elővigyázatosságból kevés téli védelmet igényel.

  12 890 Ft

  Indiai selyemmirtusz (Grand Cru)

  (Lagerstroemia indica Grand Cru)

  13 900 Ft
  13 100 Ft

  Indiai selyemmirtusz (Hopi)

  (Lagerstroemia indica Hopi)

  14 900 Ft

  Indiai selyemmirtusz (Nivea)

  (Lagerstroemia indica Nivea)

  14 900 Ft

  Indiai selyemmirtusz (Purely Purple)

  (Lagerstroemia indica Purely Purple)

  14 900 Ft
  14 100 Ft

  Indiai selyemmirtusz (Red Rocket)

  (Lagerstroemia indica Red Rocket) A selyemmirtuszok Ázsiából származó alacsony fák vagy nagy cserjék. Virágzási időszaka a nyár és a kora ősz, de a virág nélküli időszakban is dekoratív dísze kertünknek élénkzöld leveleivel és sima sárgás kérgével. Melegkedvelő növény, ezért napos kertrészekbe ültessük. Hazánk teleit jól viseli, de elővigyázatosságból kevés téli védelmet igényel. Kis termete miatt nagyobb dézsákban, teraszon is tartható. Mivel jó várostűrő képességgel rendelkezik, ezért közparkokba és városi előkertekbe is jó választás.

  12 600 Ft
  12 100 Ft

  Indiai selyemmirtusz (Tonto)

  (Lagerstoemia indica Tonto) A selyemmirtuszok Ázsiából származó alacsony fák vagy nagy cserjék. Virágzási ideje a nyár és a kora ősz, de a virág nélküli időszakban is dekoratív dísze kertünknek élénkzöld leveleivel és sima sárgás kérgével. Melegkedvelő növény, ezért napos kertrészekbe ültessük. Hazánk teleit jól viseli, de elővigyázatosságból kevés téli védelmet igényel. Kis termete miatt nagyobb dézsákban, teraszon is tartható. Mivel jó várostűrő képességgel rendelkezik, ezért közparkokba és városi előkertekbe is jó választás.

  13 900 Ft

  Indiai selyemmirtusz (Tuscarora)

  (Lagerstroemia indica (Tuscarora)

  13 500 Ft

  Indiai selyemmirtusz (Wichita)

  (Lagerstroemia indica Wichita)

  12 500 Ft
Sikeres művelet!
Sikertelen művelet!
Sikertelen művelet!