Kolibri kertészet
  • 0

Kukoricás paradicsomkrémleves

Karola 2023. október 18.

Kukoricás paradicsomkrémleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók: 40 dkg konzerv paradicsompüré, 30 dkg konzerv csemegekukorica turmixolva (kukoricapüré), 1 szemes kukoricakonzerv, 3 db közepes paradicsom, 1 fej finomra vágott hagyma, 1 tk olivaolaj, 1 tk. ételízesítő, ízlés szerint őrölt chilli, só, tejföl

 

Felforrósítjuk az olajat, a hagymát puhára pároljuk benne, majd hozzáadjuk az ételízesítőt. Mehgámozzuk a paradicsomot, húsát földaraboljuk. A paradicsompürét és a kukoricapürét hozzáadjuk, és a lecsepegtetett kukoricaszemekkel együtt a lábasba tesszük. Sóval sé chillivel fűszerezzük, majd állandó kevergetés mellett összemelegítjük. Tejföllel díszítve tálaljuk. Tortillát is kínálhatunk mellé.