Gombával töltött padlizsán
Karola • 2023. október 18.
Hozzávalók:
40 dkg padlizsán
40 dkg gomba
1-2 fej vöröshagyma
Olívaolaj, só, bors, pirospaprika, kakukkfű
Alapos tisztítás után vágjuk félbe a padlizsánt, majd kanalazzuk ki a húsát, és a belsejét kenjük ki olívaolajjal. Toljuk a mérsékelten meleg, előmelegített sütőbe, és süssük 15-20 percen keresztül. Közben a felaprított hagymát pirítsuk meg kevés olívaolajon. Adjuk hozzá a feldarabolt gombát és a padlizsánból kivájt húst, fűszerezzük ízlés szerint, majd öntsünk alá kevés vizet, és pároljuk puhára. A sütőben megpuhult padlizsánt töltsük meg a zöldséges raguval, és süssük tovább 20 percig.
Álmai növényei, egy kattintásra – frissen, közvetlenül a kertészetünkből, barátságos kiszolgálás és kedvező árak 2006 óta!
Webáruház kategóriák
VirágokSzárazságtűrő virágokSzárazságtűrő gyümölcstermőkSzárazságtűrő egyéb növényekMediterrán növényekVirághagymákGyümölcstermőkVetőmagokDughagymákCserjékPáfrányok DíszfüvekIndiai selyemmirtuszokÁrnyliliomokTűzgyöngyvirágokIllatos nyáriorgonákFenyők, örökzöldekMagas törzsre oltott díszfákFűszernövényekDíszfákKúszónövényekÁrnyéktűrő növényekTalajtakaró növényekÉvelők fajtalistaElfogyott