Viano szerves kertészeti táp BIO paradicsomokhoz 1,75 kg

Viano szerves kertészeti táp BIO paradicsomokhoz 1,75 kg

 

  • Mennyiség: 1,75 kg
  • Egységár: 1651Ft/kg
- HUF    

Ismertető

A VIANO paradicsom szerves táp különböző fajta paradicsomok optimális tápanyagellátásához javasolt szerves anyag. A magas foszfortartalom bőséges virágzást, egészséges termést, valamint a szüretelt termés hosszú eltarthatóságát garantálja. A termény ízletesebb lesz Viano szerves táp használatával. A termék ültetéshez, valamint termő időszakban tápanyag utánpótlásként használható.
 

 

Hosszú hatású (2 hó). Bio kultúrákban jogosult használni.

Bio gazdálkodásokhoz szükséges TÜV NORD INTEGRA BIO CERTIFICAT engedéllyel rendelkezik.

 

Összetétel: legalább 5-5-8 +3Mg

Kijuttatás:
J F M A M J J A SZ O N D
2 havonta.

 

Igen kevés hobbi kertész választhatja meg szabadon, hol kíván konyhakertet létrehozni. Mivel a legtöbb terület alig mondható ideálisnak mindenfajta zöldség, gyümölcs részére, ezért érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen anyagokkal tökéletesíthetjük a kiválasztott területet. A talajt táplálva, táplálhatjuk zöldségeinket, gyümölcseinket.

 

VIANO hobbikertészek részére kialakított konyhakerti szerves növénytápjai hosszú hatású (2-4 hónap), kiegyensúlyozott tápanyag ellátást (fő- és nyomelemeket) biztosítanak az egyes növényfajtáknak.
 

 

Lehetővé teszik a szélsőséges talajviszonyok optimálissá tételét: a szerves anyagok megakadályozzák a nitrogén, a foszfor és mikroelemek talajból való kimosódását. Javítják és karbantartják a talaj szerkezetét; talaj élővilágát. A környezetre nincsenek káros hatással
Homoktalajon folyamatos használatukkal meglepően látványos hatás érhető el. Haszonnövények esetében fokozódik a termésmennyiség; a termelés biztonságosabbá válik.
A növények betegségekkel szemben ellenállóbakká válnak.
A műtrágya használattal ellentétben, megakadályozzák a talaj szikesedését.

 

Ha biztosak szeretnénk lenni afelől, hogy amit termesztünk, nem tartalmaz nem kívánatos adalékanyagot, döntsünk a vegyszermentes, szerves gazdálkodás mellett !



Ajánlott kapcsolódó termékek:















Vissza


Népszerű címkék


©2008 Kolibri dísznövény kertészet