Kolibri kertészet
  • 0

Saláta Endívia saláta

A termék nem elérhető

Nyár végén, ősszel és télen fogyasztható ízletes saláta. Árnyékos, félárnyékos helyre ültessük, mert napon keserű lesz.
3 hónappal a vetés után kezdjük el a halványítást. Ilyenkor a növények szárazak legyenek!
Helyezzünk föléjük lefordított, elzárt kifolyónyílású cserepet, vagy fekete fóliát. Más módszer szerint a növényeket húzzuk ki a talajból, és a belső részeket a fénytől védendő, a leveleiket összekötjük. Ezután vermeljük nedves földdel telt ládákba és tegyük hűvös, fagymentes helyre. Háromheti halványítás után a növény közepe kifehéredik, elveszti kesernyés ízét. Ekkor fogyasztható.

 

A saláták termesztéséről többet megtudhat ITT.

Sikeres művelet!
Sikertelen művelet!
Sikertelen művelet!